INSCHRIJVEN VOOR DWARS DOOR HET HAGELAND GRAVEL

INSCHRIJVEN VOOR Grit! Gravel Fest

Online voorinschrijvingen

(t.e.m. zaterdag 11 juni 23u59)

AFSTANDEN – TARIEVEN

Wil je samen met collega’s en vrienden de uitdaging aangaan?
Klik dan hier!

Daginschrijvingen (12/06/2022)

De dag zelf ter plaatse inschrijven is mogelijk. Je vooraf inschrijven online verloopt echter veel vlotter, je rijdt met je fiets door de Scan & Ride balie, laat je ticket scannen en je bent vertrokken! We raden je dus aan om je online in te schrijven. Dit kan tot de avond voordien om 23u59.

AFSTANDEN – TARIEVEN

Algemene voorwaarden
Als je je inschrijft ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Grit! Gravel Fest.
Lees de voorwaarden grondig na.

Groepsinschrijvingen

(t.e.m. zondag 29 mei – 23u59)

Wil je samen met collega’s en vrienden de uitdaging aangaan? Dan kan je als groep inschrijven tot en met zondag 29 mei. Dit kan vanaf minimum 10 personen!

  • Naamwissels zijn enkel mogelijk aan de helpdesk op 12 juni en nodig om als deelnemer verzekerd te zijn. Per wissel wordt ter plaatse € 5 administratiekost aangerekend.
  • Voor een groepsinschrijving met gezamenlijke afhaling moet je met minstens 10 personen zijn. Zijn er minder dan 10 deelnemers dan kan je je nog steeds als groep inschrijven maar dient elk groepslid zijn of haar deelnamepakket individueel af te halen.
  • Groepsinschrijvingen kunnen enkel via de officiële online inschrijvingsmodule. Excellijsten e.a. worden niet aanvaard.
  • Werkwijze online inschrijving: op het inschrijvingsformulier dien je eerst een groep aan te maken. Je ontvangt vervolgens een e-mail met de groepsnaam en je groepscode. Met deze code en het door jou gekozen paswoord (vergeet dit niet!) kan je de groep altijd beheren. Vervolgens kan je deelnemers toevoegen en verwijderen. Enkel de groepsverantwoordelijke kan deelnemers valideren. Je kan zoveel deelnemers aan je groep toevoegen als je wil.
  • Inschrijvingen kunnen als één pakket (alles samen) of individueel worden opgehaald. Geef dit duidelijk aan op het inschrijvingsformulier. Wanneer je ervoor kiest om alles samen af te halen, kan dit enkel en alleen door de groepsverantwoordelijke gebeuren. Bij individuele afhaling krijgen alle deelnemers een aparte bevestigingsmail met alle info om hun nummer af te halen.
  • Wanneer je groep volledig klaar is moet de groepsverantwoordelijke de volledige groep betalen. De inschrijvingen zijn pas bevestigd als de groep doorgestuurd én betaald is. Vanaf het ogenblik dat je groep afgesloten is, kunnen er GEEN WIJZIGINGEN meer aan je groep gebeuren. Wijzigingen aan je groep kunnen dan enkel nog ter plaatse aan de inschrijvingsstand gebeuren. Hiervoor wordt een administratiekost van € 5 per wijziging aangerekend.