DAGEN
UUR
MIN
SEC

Dwars door het Hageland Gravel - in het spoor van de profs

Op zondag 12 juni staat Dwars door het Hageland Gravel op het programma. Daags na de profrenners die op 11 juni aan zet zijn, is het de beurt aan jullie om de mooie parcours in het Hageland te trotseren!

Nadat de profwedstrijd Dwars door het Hageland in 2016 een grondige facelift kreeg en er gekozen werd voor onverharde wegen, groeide de wedstrijd al snel uit tot een van de aantrekkelijkste eendagswedstrijden op Belgische bodem. Het parcours dat de profs de dag voordien rijden, wordt tijdens Dwars door het Hageland Gravel verder aangevuld met andere prachtige gravelstroken uit het Hageland.

Met aankomst op de pittige Citadel van Diest heeft Dwars door het Hageland een unieke aankomststrook waar iedere wielerliefhebber van droomt. Bovenop de Citadel wordt je beloond met een leuke après-bike en kan je gezellig nakeuvelen over jouw avonturen.

Volg je graag de profs, ben jij een gravelfanaat of wil je beide combineren? Zak dan in het weekend van 11 en 12 juni zeker af naar Diest en het Hageland. Op zaterdag kan je de profs aanmoedigen, op zondag kan je zelf de parcours bedwingen. We voorzien voor ieder wat wils met parcours van 60 km, 90 km of 120 km. Rij je liever met je gezin de graveltocht ? Dat kan met de familietocht van 25 km.

Yuzzu

Yuzzu is de Belgische marktleider in directe verzekeringen en maakt deel uit van de AXA-groep.

De verzekeraar heeft niet enkel een uitgebreide fietsverzekering, maar ook een auto-, bestelwagen-, motor-, woning- en familiale verzekering. Zo verzekert Yuzzu het dagelijks leven van meer dan 150.000 klanten in België. De verschillende verzekeringen kan je trouwens gemakkelijk online berekenen en afsluiten, of met behulp van de enthousiaste medewerkers die telefonisch en in de shops beschikbaar staan. Bij Yuzzu ben je dus verrassend vlot verzekerd!

Ben je op zoek naar een vakantiehuis voor een moment met je gezin, met je sportteam, voor een teambuilding of met je vrienden?

Of je nu met 2 of met 50 personen bent, Ardennes-étape biedt je het beste van de Belgische Ardennen aan. Meer dan 2.000 vakantiehuizen voor alle smaken en budgetten. Van een tiny house tot luxe villa met een wellnessruimte, Ardennes-étape beschikt over het vakantiehuis dat bij jou past.

Met de code AE-YGS2022 geniet je van 30 euro korting op elk van je fietsverblijven in 2022 met Ardennes-étape.

Ga naar ardennes-etape.be en kies jouw verblijf.

Wil je een persoonlijke aanbod ontvangen? Neem contact met ons op.

WCUP SPORTS NUTRITION

WCUP Sports Nutrition is een Belgisch merk van wetenschappelijk samengestelde sportvoedingsproducten te gebruiken zowel voor, tijdens als na de fysieke inspanning. WCUP ontwikkelt producten die een verschil maken en die voldoen aan de basisbehoefte van de sporter met als ultieme doel de sportprestatie te verbeteren. Alle producten zijn PH-neutraal, puur Belgisch en getest door atleten. Bezoek www.wcup.eu voor meer info over het assortiment alsook een lijst van de WCUP verdelers.

Speciaal voor de Yuzzu Gravel Series biedt Wcup een voordeelpakket aan voor €50 in plaats van €71,85 met gratis levering aan huis! Bestel je voordeelpakket via https://wcup.eu/winkel/yuzzu-pakket/!

Grit! Gravel Fest Partners

Title partner

Institutional partner

Main partners

Official Suppliers

Media Partners